Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se tice ovog sjevernog pola i ja imam Pola, ali samo je crni, pravo malo trosi a dobar....
Kaasa im se ispraznila pa bi sad naftu da otimaju... Niko ko je ismijavao poslanika Muhameda s.a.v.s. nije prosao dobro.
Džihadbosna, Kojim jezikom govoriš ? Pitaj babu, o poreklu ? Dali si čuo za Mešu Selimovića, Kusturicu ? Dali si čuo za Abida Kovačevića, Tunju Filipovića i druge ? Čija su to prezimena ? Znaš li onu : Prodao veru za večeru ....?
kažu da su oni polarni međedi srpski međedi , dakle biće da je to srpska zemlja...vjerovatno će tražiti i referendum i ujedinjene sa majčicom rusijom...
Ne mogu a da ne izrazim svoje čudjenje na pasivnost republika bivše Jugoslavije, na opravdano pravo deobe dela Jadrana, koji se našao u sastavu Jugoslavije posle kapitulacije Italije !!! Taj deo teritorije oslobodjen je zajedničkim snagama svih naših naroda i kao deo Jugoslavije, a ne Hrvatske, svima podjednako pripada !!!
sve mi se cini da postoji velika mogucnost uvodjenja demokratije u danskoj i grenlandu :D
se je utopio 1 srbin...nama najmanje 49%