Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema otrov, nego ima bakterije u pljuvacki koje inficiraju ranu
Čuj največi reptil na svijetu od tri metra!!! Ako ste vi pisali ovaj tekst onda ste napušeni dobro. Najveći reptil na svijetu je Nilski krokodil koji naraste do 6 metara, nepismenjaci !
isti je kao ja, mozda mi je brat ili tata
pa prije je varan nego što je zmaj :-) to komod nije upitno ;-) pratis me, nemoj da postanes i moj fan a izgleda krenuo si tim stazama :-)
predivan guster!Oblik zivota bez kajanja,morala,vrhunski predator od vremena dinosaura!FASCINANTNO!
opet se prosipas...varanidae (varan) je cijela familija gustera i komodo je samo jedna od njih (Varanus komodoensis). npr Varanus bitatawa, Varanus mabitang, Varanus olivaceus
..ili bolje receno VARAN ... OPSTANAK je bila ultimativna obrazovna serija bivse yuge... ...al zato danas imamo SULEJMANA VELICANSTVENOG I HUREM... ko gdje ide balkan se vraca unazad!
Da nisu cuvari Slovenci, mozda ova dva ujeda znace da veceras dobijamo 2:0.
pokusao da se spasi bijegom na stolicu, jbt koja spretnost.
A jel Hanko sto drobis jaja????
Čekamo av-mau da kaže da su htjeli da se igraju.
Đes' .ba zmaje , kralju
Usta ko u mene.
Ša je ša gledaš? Hoš da te pojedem?