Rekorder po broju dana bez vlade
0
Kome treba vlada? Belgiji i bez nje sasvim dobro ide
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozdrav bosanskim Hrvatima od njihovog voljenog stolnog predsjednika Željka Komšića :D a poseban pozdrav onom glupanu CRO ;)
Nama bi bilo bolje bez vlade, ne bi nam struja oskupljivala.
Uopce nije tako. A i kriza je zbog love, a ne zbog gluposti, nacionalizma, mrznje, vjere kao u Bosni. Bogatija
Gospodo, kako ste tako nepismeni uopće uspjeli odgovoriti na konkurs za zapošljavanje u tako uglednoj firmi?
koji ce racku zemljama vlada kada samo jedna vlada momentalno vlada
Nije do države, već do njenih stanovnika..državu čine stanovnici... Bosna je fenomenalna zemlja ( u geografsko-kulturološkom smislu)...problem smo mi njeni stanovnici....kako se da zaključiti iz ovog teksta...
Ma stice njih Bosna ,obaramo rekorde !
Sto bi moj dajdza rekao, nije drzava za Bosnjaka...
Kome treba Vijeće ministara? Naši ministri su tamo, Zlajoguovih nema, a nema ni atentatorsko-crnokošuljaških.
ma njima ne treba ni vlada ni skupstina nista im ne treba samo da sjede i uzivaju
fikret abdic ce biti predsjednik SDP-a :D vratice svoje pionire nazad u srboslaviju
gospoda........ .................. ha haaa......
C.rkni, ko te j.ebe. Zavidni i ljubomorni kao ti mogu samo da pričaju. Naša firma Elektroprivreda je među najboljim u državi. Plate su nam velike i redovne, ali zato puno i radimo. Ljepo nam je radit. Kad izađemo na ulicu vidi se da smo gospoda. (Neću se oblačit na pijaci ko ti). Ko je tebi kriv što ne radiš, nego samo sjediš u kući za kompijuterom. Šta ako će struja poskupiti, niko ti nije kriv. Stvarno nepodnosim ovakve komentare.
Prvo ćemo osloboditi HZHB onda FBiH, u RS ne diramo naravno, a onda oslobađamo Hrvatsku i tebe. Pozdrav od bojvnika iz stolnog grada Jagomira.
Ma i mi mozemo u ginisovu knjigu rekorda s faktom da sve nase politicke stranke i svi politicari u njima ne mogu da skupe IQ 100
AFERIM,PILE OD SOKOLA...
Oni nemaju vladu ali imaju para. Mi nemamo nijedno. Ali dobro. Oni tamo samo što se nisu pobili. Mi se bar smijemo jedni drugima.