Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"bacite kuglu u kinesku radnju\"... pa presmjesno. China ne znaci samo Kina u prevodu nego i porculan! \"prodavnicu porculana\" ! hocete li ikad nauciti prevoditi smisleno??
sad ce nacionalna garda pod punom ratnom spremom da ga okruzi, s obzirom da je taj komad vrlo moguce kontaminiran radiaktivnim cesticama...to su djaps cestice, kud ne pobismo te djaps motherfuc.kers nuklearkama, sto ne nastavismo niz poslije Hirosime i Nagasakija !? a amerikanci ce da proglase vanredno stanje, navalit ce guzve u markete da se kupuju deke, konzerve, gorivo na pumpama, ( koliko ce tek da skoce cijene nafte :))) ) i naravno sacmarice sa dovoljnom kolicinom sanduka punim patrona .....