Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Zapad i Istok jedva čeka da mandrkne Rusija. Raščerupat će je gore nego SFRJ...
Pa roknut će i nuklearke. Samo što će 95% njih biti presretnute u zraku.
Dok je Putin umislio da mu je NATO prijetnja. Sasvim je logicno da vise od milijardu Kineza planira uzeti bar pola Rusije. Napredniji i puno brojniji Kinezi se moraju negdje siriti. Poluprazna Rusije je prirodno u planu.
A ša je sa KBDEOM?
Rusija postaje trećerazredna sila. Nadam se da neće neko pokušati da im otme teritori pa da se ne nađemo u još jednom suludom sukobu. O Pitinu će se pisati kao o lideru koji je u uništio Rusiju. Zbog čega? Kakav idiot.
Rusiji slijedi frontalni raspad iznutra. Kinezi su vec zaposjeli sibir. Komadanje ce biti krvavo a lose ce proci i balkanski rusi, zatucani varvarski narod, divljacki zeljan krvi neduznih komsija. Sve se vraca sa kamatama
Rusija uskoro jos samo u udzbenicima istorije ce postojati. Kinezi vec cepaju sibir, i porobljavaju ruse. Ko ne vjeruje nek ode i vidi svojim ocina.
Pa zna se ko čačka ,Amerikanci i Britanci ,nije džaba izreka gdje se dvojica svađaju iza leđa im se smije Englez
Kako je Obama nazvao tu Šangajsku organizaciju za saradnju (ŠOS). Klub Diktatora. Sad ce joj i Turska pristupiti.
Kakva zapadnjacka propaganda hahahhahaha U ligi onoga kad su za Petersona rekli da je ultra desnicar 😂😂😂😂
Sliku su namjestili samo tako 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Eto ti sta su prijatelji na medjunarodnom planu. Svi te loze, a jedva cekaju da legnes da ti ga pristave.
lojalonst....vjera,obitelj i tradicija!! to USA I EU NE ZNAJU STA JE!! CUKETINE SMRDLJIVE BEZ MORALA IKAKVOG!! pardon...sve njih drzi ista ljubav!! A TO JE KEŠ!!! NE OBITELJ,TRADICIJA ILI LJUBAV!! keš!! cao pogani zapadu!!
Vidimo kako izgleda "ljubav" u izvedbi Rusije prema Ukrajini... A o nastavku "tradicije" ravnanja gradova i staljinističke "tradicije" ubijanja civila tipa Katinske šume da i ne govorimo. Sve same obiteljske vrijednosti.
Rusija je ogromna zemlja, s ogromnim prirodnim bogastvima i pored toga ostala je unazađena 50ak godina.Niti jedna riforma ozbiljna,niti približavanje civilizaciji itd itd.. Sasvim očekivano i normalno da postane privlačan kolač za okruženje. Nešto poput Srbije,koja niti je velika niti išta ima ali zbog historije i karme je postala privlačna za svoje okruženje.
@IstragaPoturica37 Uspjesi iz proslisti nisu garancija za buducnost. Rusija je primjer.
Samo nek' kod nas ne puca. Mogu se trpiti i ove predizborne kampanje
Previse intelektualan clanak za tabloid poput klixa