Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako sad pa nije naše stanovništvo slučajno najebalo od šveda,već od nas i naše dobrote kod nas su svi drugi pare slali robu hranu deke madrace a naši prodavali svom narodu.Bravo za švede pošteno plati faktura ime prezime i bujrum.
Ko god se na tuđoj muci bogati, za muke mu trebalo!
Uvijek ga muka i zadesi, a od takvog novca obicno nema koristi.
ima dosta ucesnika u cijeloj ovoj prici,i dosta scenarija zbog cega se sve desava..Naravno rijetko ko smije objaviti zasto sirija,i ko stoji iz ovoga,nije ni blizu istine ono sto nam predstavljaju..
Nisam znao da je u Švedskoj izbjeglička kriza. Ja sam mislio da je u Siriji kriza, a da bježe u Švedsku... Naslov bi trebao biti "Ko se u Švedskoj želi obogatiti na izbjegličkoj krizi?"
... Nema potrebe, nikom ne smeta. A NI LEKTORU, NI UREDNIKU.
Ja se izvinjavam,sto upadam ovako bez reda,al´imali ko´da zaustavi ovog Jamessa,tacno ce mi pokvariti racunar,ne prestaje sa minusima,od jutros jedno 100,cak i na komentare od prije par mjeseci
Ne treba se Jamessu zamjerati moja ti...:-)
Verbal-Kunt ????????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zinula švedima guzica.
DA NIJE KOMPANIJA BUROJ I U OVO UKLJUČENA. KAo i ona za iznajmljivanje elitnih NASELJA IZ OSENIKA !!
ONAJ DR KARAJLIĆ JE LUD ! Švedska nije ratovala 300 godina. Ma više niko ne zna ni opisati učenicima šta je to nasilje a kamoli rat. Dostignuta aposlutna jednakost žena muškaraca trećeg spola i irvasa ! I onda on u takvoj idiličnoj atmosferi najavi 1992 na kantonalnoj televiziji Švicarske NEMIRE U ŠVEDSKOJ !!!
Normalno, zakoni ekonomije, ponuda i potraznja diktiraju cijenu