Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Naš čovjek!
http://youtu.be/kFHcOw9INj4
Danas vidimo da i Ameri nastoje da ostvare ono što je i Hitler želio,a to je da vladaju svijetom.Imaju stotine svojih baza širom svijeta,podržavaju režime koji njima odgovaraju,a države nad kojima nemaju kontrolu nazivaju odmetničkim koje akomogu napadaju ili vrše pritisak.
nema zore ni bijela danka,na hitlera švabe misle bez prestanka
vidim po lajkovima na pojedine komentare da ima likova koji gotive hitlera zalosno :(
Ti si jedan rasni primjerak neobrazovanog i veoma ogranicenog lika sa makadama!!
Staromodan sam, zelim se navece zavaliti u kauc i listati PAPIRNU a ne elektronsku knjigu. Usput ti ye.bem mat.er, onako iz dosade jer sam dosadan.
sto si ba dosadan, yebala te ta knjiga ukucaj u google \"moja borba adolf hitler\" i skidaj sebi imas i na crnskom i na gorskom
Ne pita vas niko da prepricate ye.benu knjigu, da li vam se svidja i je li moler pisao ovo ili ono, pitanje je zasto je nema u ponudi u nasim knjizarama a ima je na hebrejskom jeziku, a kako vidimo sad ce biti i u Njemackoj. Al\' bitno da imamo Dzemaludina Latica u knjizarama, kao i Kur\'ane i Biblije svih oblika, boja i velicina, te dodatnu opremu za iste u vidu kojekakvih prirucnika, uputa, alu felgi, spojlera, itd.
knjiga provocira na razmisljanje koliko i autobiografija viktorije beckham (izvinjavam se gospodji beckham, ne zelim reci da ona ima ikakve veze sa nacizmom, rijec je samo o poredjenju u svrhu demonstriranja intelektualne dosadnosti) preporucujem ovima sto pate od insomnije
haj zdravo ako se sjetiš šta si izvukla javi
Procitaj 100 puta pa mozda i ti nesto pametnije izvuces..a sad zdra\'o
a šta si ti izvukla iz 100 čitanja?
E jadan si ti ako si iz cijele knjige izvukao to da je bio moler :))
kako da ovim mojim bosanjama objasnim, a da me skontaju ta vam je knjiga kao kad bi sad dodik napisao nesto slicno - o njegovim naporima na stvaranju i odrzavanju genocidnog cetniteta ne znas jel bolja ideja ili pisac, dva osnovne, svercer cigareta, pravi se intelektualac to je ono kad te u kafani neki pjano pametnjakovic uhvati pa ti pocne \"joj jarane, znam ja to...ovako ti to ide...\"