Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zapadni ćafiri "pošteni i iskreni" ?????!!!!! ma hajde ...
ovaj covjek je uz onoga poljaka u njegovoj administraciji kriv za 90% sranja u svijetu
...bžežinski.
Bravo commie. Nije mi se dalo guglati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovom ratnom zlocincu je mjesto iza resetaka, a ne za govornicom, ali izgleda da ce docekati i 150 rodjendan. "Henry Kissinger would certainly be brought to trial for his role in the bombing of Cambodia, if the world were governed by justice, not forces" Noam Chomsky
Zar su drugari? Nisam znao.
Ko bi rekao da je Cera tako aktivan. Kad ga slusam kako prica, cini mi se da je i pozicija seoskog hodze previsoka za njega, a on ex Reis, predsjednicki kandidat i clan medjunarodnih organizacija. Dokaz da su upornost, bezobrazluk i ambicija vazniji od inteligencije. By the way, sve ove organizacije su takvo presipanje iz supljeg u prazno, da odgovaraju liku i djelu gosn Cerica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"ta će kisindžer, fukara, nema ni 90.000.000.000 $ u džepu, i on nešto pametuje
Jaka ova SRNA, prenose izjave polumrtvog, ishlapljelog bivšeg političara....
Jedan od najvecih zlocinaca 20. stoljeca odlikovan Nobelovom nagradom za mir. Definicija paradoksa.
Ima i svjezijih primjera paradoksa :-)
Reko si i da nece bosne biti, pa si se za*** :)
Ne mogu da vjerujem da Kissinger ne zna da rata vise nikad nece biti i da je novi trend da svak svu svoju municiju i oruzije unistava.
A ova stara lešina nikako da krepa.
ovo je hodža svim cionistima.glavni plejmejker.
Ma on im je mozak,kreirao petrodolar,kreirao recesiju 2006,kreirao twis tower aferu,kreirao raspad SSSR i sadašnju krizu u Ukrajini.Rokfelerovim parama napravio CFR ( odbor za vanjsku politiku SAD-a ),trilateralnu komisiju.Tip je genije al genije zla.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)