Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@slazu se kockice jesil vidio analiticara i bosnjackog vaspitanja finoce, merhameta i merhabetluka. Koji mali fasista seksualno pervezno opterecen cuci u ovom multikulturnom seher-analiticaru? Kako je dovoljna rijec neslaganja da plane mrznja i probudi se koljac u finom multikulturnom carsijskom komsiji
Umjesto one cifre 1942, zamislite 1948...tu je moja greska... A sto se tice potomaka osmanlija...danasnjih, kako sebe nazivaju srba...mogu ga glabati jedan drugom dok se od silnog glabanja ne istrose kozne navlake preko glavica...nakon toga se moze racunati da su obrezani. Vi ste na 49% planina, brda, proplanaka, kamena....jako utjesno...ustvari, vi se u takvom okruzenju osjecate kao kod kuce....n.e.o.b.r.e.z.a.n.a p.a.š.č.a.d !!!
Mislim da ovaj ubrzani proces priznavanja ima veze sa rusenjem rezima u okolnim arapskim drzavama. Izrael u tajnim posjetama lobira kod drugih drzava da priznaju Palestinu u granicama iz 1967 jer su vise nego svjesni da bi nakon ovih dogadjanja veoma lako mogli ostati i bez teritorija koji su imali 1942 godine....dakle, spasavaj sto mozes...a Izrael kao drzava svakako nema buducnost, kao i samo zidovi....oni su prosto receno, osudjeni na propast.