Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze sacuvaj! Gdje je humanost nestala?!
Potpuno si u pravu. I ja mislim da je ovo laž!
Da nece uskoru Kinu napasti, dok ovoliko vijesti o Kini kruzi.
Ukinuti privatno vlasništvo pa neće biti krađa a ekstremiteti će biti na svom mjestu.
dobro te ta EURPA naucila kulturi,gramatici i izrazavanju. :)
još jednom,,,,,,,,,,,,,,,MARŠ MAJMUNE IZ EURPE!!!!!!! to je jedini adekvatan odgovor takvoj stoki primitivnoj.lijepo ode u pustinju i tamo prakticiraš crnačko semitske obrede od prije par tisuća godina.pa se režite,palite,guzite i bombardujte koliko vas volja.
jeli ti krades pa te strah da ti ne osjeku ruku?Ako ne krades,onda nema razloga da se brines,ako krades tvoj problem.Udje ti neko u kucu,i ukrade ti nesto do ceg ti je najvise stalo?sta bi mu uradio?Malo ukljuci mozak pa razmisli sto je tako,i sto je u zemljama u kojima je serijat,gotovo da nema slucaja kradje.Takodjer,nema narkomana,oboljelih od aidsa,i svega ostalog sto je \"MODERNO\".Tebi se ocigledno svidja da te neko krade,a Bgmi nas ovdje kradu itekako,i neka,kad mozga nemamo.
smucilo mi se dok sam citala clanak, to nisu ljudi to su zvijeri
šerijat? jel to ono dok režu ruke noge i zamlaćuju kamenjem?marš majmune iz europe.
blažena moja dobra europo,branit ćemo te od sve stoke crnačke,azijatske i semitske.nesmijem ni pomisliti što bi bilo da ovi majmuni obojani preuzmu vlast u europi.
Što reći, komunisti su takvi. :(
serijat - najbolji zakon.
Zar nije reko \"dobro je rekla Olbrajtova ne kupujte kartu Beograda od Kineza bofl robu prodaju\"
Nije tako rekao rekao je: \"J.e.b.al.i smo joj nanu naninu\" :D opet medijske spekulacije i propaganda :D
Nema. Bila pa je Milosrdni Anđeo srušio. Solana kad je bio u posjeti rekao aferim dobro smo je.