Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što ti je reć kinezi... umalo da kopiraju nesreću na aerodromu Tenerife... samo iskusno oko stručnjaka uočilo bi razliku u broju poginulih...
kod nas bi pilot dobio otkaz a kontrolori leta dobili povisicu i unapredjenje...kod nas je sve nakaradno za pohvalu...
sta mislite sta bi kod nas taj pilot dobio? 😁
@Sinama Pongolle. Otkaz
Počasno članstvo u stranci,zavisno od imena
Nije to ništa, VUčić u sekundi izbjegao atentat na svoh oca pa time i na sebe samog ! Srbija slavi, 7 miliona čistih Srba nije izgubilo svog supermena !! NAvodno je atentat pripremio kotorski narko klan ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/40004/srbija_otkrila_atentatore_iza_svega_stoji_kriminalni_klan_iz_kotora_na_chelu_sa_igorom_dedovicem.html Pa ovo je REMAKE MARATONACA, dvije bande napadaju jedna drugu istovremeno !! :))))))))
Zlatne ruke... zlatne! :D
heroj iz licnog straha..pljus u padze 400 hiljadarki eurica.