Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STANJE U KOREJI SE NASTAVLJA hahahahhahahahahahah natakarim vas nepismene
USA uvjek drzi sve konce u svojim rukama... Ako budu htjeli, bit\' ce rata... Sto nije iskljuceno... Naglo ekonomsko jacanje Kine nikako ne odgovara USA... ovo je prilika da se sve zaustavi... A Amerika najbolje napreduje kad\' svi ostali imaju belaje... To je dokazano kroz istoriju..
ovaj novinar je zavrsio skolu i ima cetiri razreda ko i ja i tako neodoljivo me podsjeca na mene kada sam jednom rekao da Djekna bogumi jos nije umrla a ne zna se ka\'ce isto tako STANJE U KOREJI SE NASTAVLJA...
@Englez: Y€8ala te Engleska zajedno sa kraljicom i ostalim šljamom kojeg tamo imate.
Trebalo je da stoji u naslovu \"sranje se nastavlja\".. Pa dobro u svakom slučaju U.S.A. će pobjediti u tom ratu kao i u svim dosadašnjim ratovima..
pricas o dalekoj proslosti za vrijeme dinosaurusa? ti ides unazad taman onoliko koliko tebi odgovara? pod broj jedan, to je djeciji nezrel stav, pod broj dva, englezi su tad imali osvajacku narav moguce od vikinga i tako dalje, to je bilo vrijeme osvajanja i borbe, koje je sasvim normalna pojava bila, i u kini i u evropi i u africi, podjednako, neko je bio jaci neko slabiji, naravno zato evropljani imaju najbolje zemljiste na planeti, da tvoji ancestori nisu takvi bili, i ti bi mozda zivio u neplodnoj regiji ili gdje ima poplava..... znaci tvoj stav je nezreo, jer ja mogu i dalje unazad ici u proslost recimo Kurdsku i optuziti ih da su jeli zivo meso nekad, sto je barbarski. :D
Pa nije baš tako da nije bilo Engleske ne bi bilo 1. sv. rata pa onda ni Hitlera. Većina Svijeta inače ne vidi razlike između Engleske i Hiltlerovog rajha. Pitaj Kurde, Indijce, Palestince, Argentince...
a da nije engleske, i rusenja hitlerove industrije, sad bi bio pod hitlerovim rukovodstvom...... znam da PRAVI fasisti kao ti bi to volili.
Engleska je isto hitlerov rajh samo da još živi. Krivi za 1. sv. rat i većinu sranja zadnjih 150 godina.
u drugim jednostavnijim rijecima, ko ti je kriv kad si glup te si dopustio da tito svo zlato ostavi u beogradu koje je lagano milosevic iskoristio da kupi sve zive lobiste u engleskoj da bi se samo srpska strana price bila na cistom. ja takvu gresku nebi napravio, a ti, izgleda da ces je ponoviti hiljadu puta sve dok nestanes, tako ti radi prirodna selekcija.
engleska je NAJ multikulturalnija drzava na planeti, zvanicno, onda bi potopio milione kineza, milione crnaca, milione pakistanaca, milione istocni evropljana..... ako mrzis takve drzave, ili si fasista PRAVI ili si glup, te se ne brojis ni mrvice.
Nije ba treba potopiti Englesku ni manjeg naroda ni većih gvana
treba ovome josib broz kim-u jbat onu mamicu fasisticku, hoce rizikovati zijelo covijecanstvo samo da nebi priznao da mu je otac imao propalicki politicki stav..... egoizam na vrhunskom nivou. treba mu sve sravniti sa zemljom odmah, pa sta bude!
Malo se furamo na Gorana Milica, za kaj ne...
hehehe ne ljudi htjeo novinar napisati \"SRANJE U KOREJI SE NASTAVLJA\" al posto su slovo \"R\" i slovo \"T\" blizu na tastaturi, tj jedno do drugog zeznuo se covjek. :)))))))))))
stanje u koreji se nastavlja prvo kakvo stanje drugo u kojoj koreji ? glupih novinara
Stanje...hahaha