Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E BAŠ SU TI KINEZI MAŠTOVITO KOMPOLIKOVANI !. Čuj napravili lažno tužilaštvo. Kod nas te dovedu u pravo i rade ISTO ko i ti kinezi ! ČEmu tolike komplikacije ??? NESHVATLJIVO !
hajd da i ovo. cujem
Vidi Kineza, ko bi reko. Pa valja li to tako? Šaljivdžije. E, da je nas ko Kineza....uhhh.
močna nacija poslije Obame soba za reket.
IMADOH SE NAGLEDATI SVEGA I SVAČEGA za ovih mojih 47 godina starosti, ali nikad u životu nisam imala priliku doznati da ovako nešto postoji. (uvijek ima prvi put .... a i posljednji put ... zar ne ?
...posjeti predizborni politički miting. pa će ti ovi šatro inspektori izgledat ko teške naivčine i levati. što u biti i jesu. jer su zaradili 0 $, izgubili 31500 $ i fasovaće robiju. političarima se to ne dešava.