Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo izgleda kao originalna kopija.
Postoji li ista američko a da to niste iskopirali?
Hahahahaha, kinezi im kopiraju sve živo a amrikanvi nesmiju zucnut koliko su samo zaduženi kod njih. Kinezi da povuku 25% svog kapitala iz amerike i ukinu kredite amerika bi propala gore od grčke preko noči, nebi došli sebi naredni 100 godina.
ne funkcionira ti to baš tako jednostavno, možda iz tvoje dnevne perspektive da, ali u stvarnosti su stvari posložene puno drugačije, sjeti se naftne krize
Znam brate mili, svi su danas ovisni jedan o drugima u ovoj globalnoj ekonomiji. Ali ipak ovo što sam opisao je istina, n.pr. amerika danas vodi ratove koji ih koštaju ogromne sume, a to su sve krediti iz Kine što u realnost znaći da bez tih kredita amerika bi mogla da parkira svoju šestu flotu u luku jer nebi imali ni za gorivo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hmmm, to znači još malo močemo uzimati od kineza na pijacama i borbene helikoptere osim one ostale "original" robe što švercuju :)
kupiš dva, treći džaba
Bravo za kineze. Doduse oni se mogu pohvaliti svim osim s tim da imaju dobre pronalazace i inovatore :D
vjerovatno su ugradili motor od fiće iz kragujevca
...onaj "nabrijani" od 850 ccm :)
al vuce ko da ga kerozin goni, nema to sto čajniz napravi :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eno vidi se ispod vrata, piše,...MADE IN CHINA !? : ))))
Sad će ponuda na piku bit
Hakirali i uzeli nacrte.
"Tada su vojni stručnjaci tvrdili da su Kinezi uspjeli da razviju stealth tehnologiju iz dijelova američkog aviona F-117 Nighthawk, oborenog u Srbiji 1999. godine." ...zbog čega je i gađana kineska ambasada u bg...
Zbog čega će Srbija biti savezmik naredne globalne sile.
Po tom rezonu trebala je bit gađana i francuska ambasada jer je ustanovljeno da je francuska vojna obaveštajna služba otkrila Srbiji kordinate letova stealth letilica i samo zato su uspjeli da obore. Sad dali otišo u Rusiju ili Kinu nije poznato al eto sve izađje na vidjelo kad tad.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)