Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslat ce podmornicu da uniste njihov brod,ali to se nece desit jer ce se podmornica raspast dok dodje do njih.. Made in China
Cijeli svijet se okrene protiv Rusa, ali to sta smrad iz amerike radi po cijelom svijetu, nema veze. Doci ce i vama kraj kad tad. I vece svijetske sile od vas su pale.
@Nike Jesi li vec zaboravio kako je nastala amerika? Cijela jedna rasa je ubijena da bi nas terorisali svojom propagandom danas.
@Nike Vidim da pokusavas reci da su amerikanci zlatni. Problem je u tome sto su ovi nabrojani gore prestali da ratuju, dok amerikanci i dan danas ratuju po svijetu i ISIL/IDIL/ISIS je americka stvar i to je jasno ko dan. I ko sto kazes, mnogo je civilizacija popralo na taj nacin, ali nijedna rasa nije bila ubijena. Malo se odmakni od americke propagande, mozda ces tada nauciti pravu historiju, a ne njihovu izmisljenu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Žuti mravojedi su vještački natrpali neki pjesak i kamenje nasred mora gdje se nalazio potopljen sprud i stvorili otok. I ha se pomolilo ostrvce, iznad mora oni objavili da je to sad njihovo i da po pomorskim zakonima od tog spruda raćunaju njihove teritorijalne vode 12 nautićkih milja. Žutaći su najveći cigani na svijetu. Sreća te nemaju vojni potencijal jer bi krenuli osvajat' gdje god ima trave da se pase.
@etludoa da ali amerika je normalna a kina nije. naravno da i amerika moze mnoge stvari da uradi bolje ali najsmjesnije mi je kad ljudi(pogotovo nasi ljudi koji zive u slobodi osiguranoj od stane amerike) porede ameriku i zemlje tipa: kina, rusija, iran ili cak i sjeverna koreja
najljepsa zastava na planeti
ko fole pravite se malo ljuti........
barbare treba držati pod kontrolom
Potopite ih drugovi!!!
@Napaćenko Vidjećemo ko će živjet, kapitalističko smeće!