Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
clinton je obicno americki papak i to sa juga amerike mamu mu karam dopustio je agresiju na bosnu i nista nije ucinio cak je mogao sprijeciti masakr u srebrenici ali nije fujj
@jojo Stvarno ne znam da li si isao u skolu, ali sada znam da nisi procitao niti jednu knjigu,ili neke ozbiljnije novine, jer da jesi znao bi da je to cesto koristena rijec.
Zivio Bill,covjek je ziva legenda. Nadam se i dalje taba onu svoju sekretaricu ili sta vec,Monika cini mi se. To bi mu bilo dobro za zdravlje,nebil\' zivio 100 godina
JOJ CLING-TONE!!
ziku njega ko mis stahornjak
ovo je covjek koji zasluzuje da bude dozivotni predsjednik amerike. bez sumnje. kapa dole. kad je neko sposoban onda je sposoban.
TAMNOVANJA? Joj koji rijecnik.