Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.......očito se stvari postavljaju na svoje mjesto........a ukrajinska vojska i specijalna policija se educirala za gerilsku borbu protiv terorista................
Bosancino, zaboravio si ko se nalazi na cijoj teritoriji. :) ili su ti mozda i lokalni cetnici "borci za slobodu".
Prvo, de sebi kupi gramatiku bosanskog jezika, srece ti. Ukrajinski Rusi su izvrsili agresiju na suverenu drzavu. Tu prica zavrsava. Ako su i nekada imali taj teritorij, to nista ne vrijedi danas. Jer proslost je proslost. Na isti, fasistoidni nacin pojedini Hrvati i Srbi pokusavaju podijeliti Bosnicu, svojatajuci je.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo podsjeća na slučaj Krajine, kada je HV hrabro napredovala a Vojska RSK se hrabro povlačila, a sve je to unaprijed dogovoreno negdje za okruglim stolom u Beču i svima je dobro osim stanovnicima mjesta zahvaćenih sukobima koji su žrtve svega ovoga.
Na početku se malo pogubili, ali su na kraju Ukrajinci počeli uzimati stvari u svoje ruke, eto to je razlika između Europljana i islamista, islamisti nikad ne mogu nikad organizirati neku suvislu akciju, i zato uvijek budu pobijeđeni!
Dze god se pojave cetnici izgube rat! Ja junaka samo tamo je jos gore nema kradze i silovanja!!!!
đes ti ovdje pročitao nešto o četnicima? ja vala samo vidim separiste.
Koliko ljudi je životom platilo da bi vi sada slavili?
nista bez nas iz Jabhat Al Nusra. Kad mi dođemo ima da se kjafiri sami kolju
Bravo Ukrajinci ! Tako se to radi, po Hrvatskom receptu. Bandu u traktore
Cetnnici bjeze tesko li se civilima ako naidju na njih,djeli su oni cetnici sto su osli iz smrdije i sumske aha oni su prvi nagarili prema majcici rusiji.
A gdje je Rusija,nema intervencije?
pa nisu budale da troše metke zbog separističke bagre. a evo je upravo mamica rusja izrežirala kako bi uzela krim, jbg nekako su morali zaokupirati pažnju glupim ukrajincima. ja sam evo sve predvidla.
Sad vi sigurno kontate: "da je i nama tako u Banjoj Luci..." :D
Sta imamo kontat, mi to mozemo uradit kad hocemo.
Ne kontam. To kontate samo vi, to vam je kontanje u krvi. Išš.