Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kv iz pitanje. Ko kome pusi ? Ampak Igy-u ? Ili Igy Ampaku ? Nagrada. Popusi ga Kiiru.
Ja kao osoba koja nisam zvanično vjernik ali snažno sam srcem i dušom uz kršćanstvo pozdravljam i slavim otcjepljenje kršćana od islamskih divljaka sa sjevera! Bravo!
Kina je odavno zagrizla na Juzni Sudan, a ona H. Clinton, kaze kako su SAD-e protiv neokolonijalizma. Pa majku im njihovu ko je najveci kolonist danasnjice? Odgovor se namece sam, SAD
Normalno da ce priznati odmah jer se na jugu nalazi nafta (vecinom) i sad pogodite ko ce doci da \"ulaze\" u siromasni jug?
Novi rat za 3,2,1... Luke, autoputevi, rafinerije i prevoznici su u Sudanu (gornjem). Sve što ovi imaju je nafta. A šta mogu s naftom kad je ne mogu nigdje distribuirati? Ovi dolje su sad preponosni da bi gradili normalan odnos sa sjeverom (ko dodikovci sa nama) a oni gore očajnički trebaju tu naftu jer im ostaje svega 20% od onoga što su imali do jučer. Novi građanski rat samo što se sad Ameri ne smiju miješati.