Generalni sekretar UN-a u Turskoj
1
Ki-moon: Hitno zaustaviti krvoproliće u Siriji
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad možeš zaustavit jedino Asada, vanago jedno kosooko. isto kao u nas kad je armia BiH počela vračat teritorije oni nastoliše \"MIR\"
Odvratno je to kada fašističko-bankarski kapital pod vodstvom Amera kreira krvoproliće u Siriji (prethodno i u Libiji) a onda instaliraju Ban-Ki-Moona da se brine za mir u tim dijelovima svijeta. Ono što je još odvratnije da se vlasti u ex yu državama svim silama trude da se zarad sitnih interesa što više uvuču u guzicu Obami, Merkel, Erdoganu i ostalim fašistima