Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas se trebaš zvat Khan ili Jamala ili Malala da budeš ispravan, da te izaberu za gradonačelnika najvećeg grada u Evropi, da pobijediš na euroviziji, da dobiješ Nobelovu nagradu......
Ne, nego samo kvalitet odlucuje na zapadu neovisno o imenu.
Ajmo aparata, aparata. aparaaaaata! Povoljno i ocuvano za Francizguza i slicnu govnariju.
Što ima njega zvat'??? Kokad bi muslimani u Tesliču ili Zavidovičima zvali Seshelja da se malo druže. Kajem ja da je ovo čifutski špiun ovaj Khan.
Aferim
To smece od covjeka ne bi trebalo pustiti u europu,nek si jebe mater u poremecenoj americi gdje se i rodio
prvi dan na poslu i već se uvlači trampu u pedu?!...cccc...
Problem nas balkanaca je cim je neko tolerantan on se uvlaci. Tako mi mnogi kazu u B Luci, neka Dodika, nek' je on njima rekao. Nek' im je rekao, a sto nemaju hljeba jesti to nista. Bitno je da "je on njima odbrusio".
prva asocijacija...tramp priča o nama kao da smo svi isti... dosadilo mi je više objašnjavati kakvi smo... pitanje je od koga bježe muslimani iz ratnih područja? odgovor je-od muslimana, nažalost! @whey
PRIKAŽI ODGOVORE (2)