Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...neobuzdani o obuzdavanju :)
Braćo Kinezi, uništite ove fašiste američke, i oslobodite svijet od imperijalističkog zla !!! Dosta je više fašizma !!! Dosta !!! Gazi fašiste !!! PS: Usrao si se ti Kerry, usrao si se, majku ti tvoju fašističku !!!
Nece kinezi unistiti amere zato sto je kinezima drazi us dollar nego kimov komunizam, cjenim neke tvoje stavove SFRJ ali i juznoj koreji su ameri prodali demokratiju pa tamo ljudi dobro zive i njemcima su ameri prodali demokratiju poslije hitlera pa i njemci dobro zive, i nama su mozd prodali demokratiju ali mi 20 godina biramo pogresne ljude da nam tumace demokratiju i tu nam nisu ameri krivi
Demokratija je glupost !!! Shvati to kretenu jedan !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)