Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zašto vi imate pravo da odlučujete ko će da vlada u tuđoj zemlji?
Uvijek će neko odlučivati ko će da vlada, bilo to USA ili Rusija, Asad, Kina, Vanzemaljci ili Uzbekistan, Nizbekistan, narod će biti napaćen a neko će uživati na tuđi račun.Tito se vratiti neće da ukine "demokratiju".
bijeli tigar: pa vi bosnjaci ne zelite da visoki predstavnik ode iz bih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Istinski mir na svijetu ne moze biti dok su tu amerikanci i jevreji, jer ako iko ima koristi od sukoba, onda su to oni :)
@Deepthroat Ovo je najglupla stvar koju sam ikad cuo :D
@Nike Nisam znao da su Japanci jevreji. Prije Japanaca znamo ko je bio prvi u tehnologiji, tako da mu teorija pada u vodu :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Reče čovjek čija država cijelu svoju historiju ratuje na tuđim zemljama. Za vas je i Hitler merhametli čovjek. Uništili ste sve gdje je vaša demokratija došla od Afganistana, Jugoslavije, Iraka, Libije, Sirije......
Drugim rijecima hoce da sjebu Siriju ko sto su i nas pa evo nakon 20 i kusur godina nemamo nikakvog napretka od tada,cak je i gore
Evo sad je istinski mir u Libiji.........kretenu
viličar odvratni..
Ova Amerika je zlo zla
Kerry pita majku: Mama, jel sam zgodan i lep? - Pitaj devojku. - Koju devojku? - O tome ti pričam.
Ne seri Merry ili Kerry, kako god!
Ko god smrsdovima nepase slobodno ga zaokruzi da je OK
e zamisli,ameri su u "ratu"protiv isila, dok su isto tako u ratu protiv Assada koji je u ratu protiv Isila!!! haha pa ti budi pametan!
"SAD Ankari: Ako Rusi zapucaju, ne zovite NATO" http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=02&dd=23&nav_category=78&nav_id=1100114
Bio je mir dok vi niste došli, teroristi!
http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=323614843 HIDZAB mmmm...
Možda u Siriji sa Asadom, ali bilo gdje u svijetu sa tobom nemoguce je da bude mir. Ti si karcinom.
...metni brke, paša.
popuši mu
@daleko je sunce ...neka ba, filozofe.
nema mira ni sa Asadom a ni okupatorima rusima i amerikancima. sve su to ista gowna