Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanac ni u Keniji nemoze biti rahat!
suti.. ovdje ni lokum ne moze biti rahat...
mislis Bošnjak
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jarane pobjegnes iz bosne u keniju... sve najbolje uz muzicku numeru gdje ti je pamet bila....
otišao lik gdje mu je bolje...
Čudni su putevi pojedinih...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
O što fali Keniji pogotovo Najrobiju koji je velegrad i metropola spram ovih naših gradova???
Octo, fali im Bosanaca.
Ne seri.
Jel to ovaj sa slike hehe?
Islam = Kalasnjikov religija
Nek se izvukao i nek je spasio i dijete, to je najbitnije. A to sto je otisao u Keniju, samo pokazuje kakvo je stanje kod nas.
savaka čast 1oo godina živio
Vidi crncuge na slici, crn ko kola.
haj normala sve ali gdje ce u keniju.
Čitaj, čovjek je radio tamo!!!
Opet su BRACA napravili belaj, samo oni mogu tako nesto napraviti , pogledajte sta oni rade, jucer su ubili preko 50 krscana ( u crkvu) u pakistanu(zatosto su kafir,kako oni znaju reci), vec vise od dvije godine ubijau ljude u siriji,vadi organe mrtve ljudi i pojedu iste, neki dan su stavili bombu na jugu libanona i..., neki dan su ubili klanjaca u dzamiji u bagdadu i..... samo dragi Allah zna sta sve oni rade, da nas dragi Bog sacuva i sakloni takve musliman koji sve znajuci i samo su oni upravo a ostali su nevjernici (kafiri, cafiri) i treba ih ubiti. zalosno je ali je tako.
a moj komsija
Da su oni znali da se zoveš Miro ne bi te pustili, nego si se izvukao na Bosnu...
eh sad da li je doticni bosanac, hrvat ili bosnjak ili pak nista od navedenog? To je pitanjr koje mori javnost diljem/sirom nase lijepe BiH a i dijaspore. Kako ce biti popisan doticni gospodin iz Kenije? Molim nadlezna da s najvecom hitnoscu odgovore na ovo krucijalno i za zivot mnogih bitno pitanje! Unaprijed zahvalan. Vas ovan.
http://www.jutarnji.hr/hrvat-uspio-spasiti-sebe-i-sina-iz-soping-centra-smrti/1127895/
mamu im ustasku
http://www.jutarnji.hr/hrvat-uspio-spasiti-sebe-i-sina-iz-soping-centra-smrti/1127895/ ovo nam je sda dala pa je sad svako ko se zove na katoličko ime ili pravoslavno ili hrvat ili srbin nema bosanca bog te ***.
@bogumila Nisi shvatio sta zeli reci. Uostalom, Miro je Bosnjak katolicke vjere iz BiH, a *** ustasama ovim iz jutarnjeg sve u pakas !!
http://www.jutarnji.hr/hrvat-uspio-spasiti-sebe-i-sina-iz-soping-centra-smrti/1127895/ Ovo nam je
Nešto je previše pocrnio