Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa tako mozes da trazis odstetu od komplet EU i Amerike mislim ono zasto samo Engleska bilo.koja država iz EU a znamo na koje mislimo su nastale na robovlasnistvu i glupo je sad poslije nekoliko stoljeca traziti odštetu ako malo razmislis zapitaj se gdje bi bio da ti tamo neko 15 koljeno nije doslo tu kao rob pa ti sad uživas ko car ono niko ti ne brani vrati se odakle su ti to dalekog rodjaka doveli nije se puno promjenilo.
Pa kako?! Da nije bilo trgovine robljem, ne bi bilo ni karipskih država!🤔
Svi nesto dobise odstetu samo nas fini veleizdajnik Bakir sa Vuckom i Dodikom dogovori kako ne treba nista. A onda se cude sto Dodik psuje genocid.
i sad gledam hoda po nekekavim muslimanskim zemljama i trazi od njih nekakvu pomoc i pravda se a sakrio tuzbu protiv srbije za ko zna kakve pare,mislio je da nikad nece sici s vlasti
Udruženje žrtava rata genocida i vlasnici porušenih objekata treba da podnesu tužbu međunarodnom sudu protiv tzv rs-a jer je presuđena u Hagu za genocid i granatiranje gradova. Tužba bi bila u milijardama i prošla bi glat.
Samo daj djabe i milostinje ... zasto Britanci ne traze odštetu od Norveške za napade vikinga ...
kad bi sve zemlje trazile odstetu od britanaca odnosno engleza i kad bi bilo pravde ta bi zemlja bankrotirala,ali ne oni i dalje nastavljau sa destrukcijom drugih za svoje dobro kao i vecina zapadne evrope,uspjeh evrope je podlost i podmetanje problema drugima
Španci, Francuzi, Belgijanci, Portugalci...
Nema od toga ništa. Jer kada bi svi tražili da im Britanija plati za viševjekovnu pljačku i zločine, oni bi bankrotirali.