Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad će se zvati Puerto Pobre
Ekstra hahahhahah
da hoče taj dolar s*** i uništiti
MMF nikome dobra nije donjeo. razradjena doktrina upropastavanja zemalja i njenih stanovnika. ali nijedan nas guzonja to nece reci. namecu zakone kamate uvaljuju te. i ko ima tolike pare da posudi.
kako se vi osvrcete ne nebitne stvari.. naslov ovakav-onakav, pismen-nije pismen umjesto da komentarisete tematiku teksta -ako ste ga uopce i procitali.. mene interesuje u ovakvim slucajevima (grcka, puerto rico) kako neko moze da odobri 70mlrd kredita na 3,5mil stanovnika i tako losu ekonomiju.. mi u bosni smo za njih begovi.. ima nas isto 3,5 mil, dugujemo 10mlrd i ne znamo kako sve finansirat pa nam opet treba mmf
Tu je veliki brat, koji ce zahtjevati da Portoriko postane drzava u sastavu USA, i za uzvrat pomoci ce im da vracaju dugove. Sve je to smisljeno napravljeno.
Uvijek sam masto da hoce nas neko mocan ovako pridruziti k sebi, usvojiti al da nemamo politicara, svabo recimo posto je najblizi! Al koji ce k...c ikome ova mraka od ljudi!
Aj, aj, aj, aj, aj Puerto Rico. Aj.
Otkud ljudima tolike pare ?
otkud spiskaše tolike pare, to je pitanje...
Eh njima ce sigurno oprostiti dug
Leteci brodici zele svuda stici
kome trebaju vratiti- mmf-u koji drzi sad,
kad dizes kredit na tudji racun kako ne dignuti maksimalno sto ti daju? Neces ti odgovarati. Ti si politicar. Tvoj mandat ce proci, dugovi nisu tvoj problem
Odmah me podsjeti na ovu nezaboravnu stvar. :) https://www.youtube.com/watch?v=0uREy_Hhnv4