Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ga majkama i sestrama Srebrenice i Zepe. Dajte ga stanovnicima Sarajeva, Tuzle, Zenice, Mostara, Bihaca, Gorazda i dr. Dajte ga prognanim iz istocne Bosne, Posavine, istocne Hercegovine i Bos. Krajine! Dajte ovog\' psihopatu i krvoloka da mu mi \"presudimo\"!
Radovane - Jadovane zlo te snaslo, k\'o sto te je! Sto ne ostade u onoj stali u kojoj si rodjen na Durmitoru, daleko od civilizacije, da cuvas brave? Jadovane, bruko i sramoto roda ljuskog :(
Pisanokrvac i pisopijac je jedan obican srbski kukavica koji srami covjecanstvo i razum! BiH4EVER!
@Bosanac potpisujem!srbija presjeda haskim sudom da nije tak vec bi svi ratni zlocinci bili u hagu i dobili presudu,ovak PARODIJA pravde i ponizenje zrtvi srbskih krvolocnih zvjeri! JADNO i ZALOSNO!Skandalozno i licemjerno!HASKA maskarada suda,ZASTO ne traze ULTIMATUM nacistickoj fasistickoj srbiji? BiH4EVER!
Vidi srpskog \'eroja.....popi malo mokrace bice ti bolje...hehehe
STA JE OVOM NAŠEM VOĐI,HEROJU ,IDOLU SAMO SE ŽALI,NESMIJE DA SE POJAVI U SUDNICI,PIZDA PRAVA,A MI SMO SRBI U PRAVU.KAKO SMO JA,MILOŠEVIĆ,KRAJŠNIK,SVE SMO IM JEBA-LI U HAGU,A VIDI NJEGA IZDAJNIK SRPSKOG NARODA
\"SRPSKO VIJECE HASKOG TRIBUNALA\"odobriolo je zahtjev .......