Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raso, bujrum u ameriku da ti sude. Imamo mi ovdje elektricnih stolica i injekcija da te eutanaziramo kao pseto.
Onda i kazne po americkom pravu-SMRTNA
gdje ce te njega porediti sa Saddamom.. Saddam je na kraju stojao kao covjek pred svojim dzelatima.. Na sudu je hrabro i odlucno zastupao svoj stav.. A Rasha alias \"Dabic Daba Du\" samo cmizdri, kmechi, poziva se na neke dogovore.. jao koja p******* od covjeka.. Siguran sam da Ratka - ako ga uopste ikada uhapse - nece dobiti zivog u ruke.. Taj ce prije sam sebi presuditi, nego da se prosipa poput predsjednika mu.. Srbi jesu narod, koji imaju u svojoj povijesti velikih junaka i vodja, to je cinjenica.. Cinjenica je i dalje, da \"DabicDabaDu\" sigurno nespada u tu kategoriju.. Koja kmezulja od covjeka..
RADOVANE POKUSAJ I TO DOGOVORITI SA HOOLBRUKOM ! NORAMALAN BI ODAVNO SKONTO DA JE U GOVNIMA .
Treba mu dozvoliti po Američkome pravu i kaznu izvršiti i to na električnu stolicu,đubre manijačko i fašističko.A tako i svima ostalima ko je god učinio ili podržavao zločine pa ma s koje strane dolazili.
i ja sam da mu sude po americkom ustavu. Dobio bi 6 puta smrtnu kaznu ko iz topa
Ok! Mozda zeli gospodin da ga objese kao Saddama Husseina. Ako to trazi svaka mu cast. Zna covjek sta je za slizio.
Ma sta mu imaju suditi. Nek ga dovedu u Sarajevo i puste malo carsijom da proseta. Dabic Daba Du :))) hahahah, veliki sErpski junak hoce da mu poHamericki sude... Imas li jos muzicku. Sjedi tamo, truhni i suti... Bar si na sigurnom...
treba njemu po zakonu cara Dušana i turski tvorza...
@srbo Sto kaze ovaj, srbo ha jel \"zlocinacki podhvat\" ili ?? I ti se ponosis time e moj srbo odakle tolika mrznja u tebi sta su ti radili dok si bio mali, vjerujem da nisi ti kriv ali medicina je napredovala mozda ima neki lijek terapija nesto raspitaj se. tuzno te je slusati koprcas se ko da si u zivi pijesak upao al ajde neka te jos malo :) sta kazu SANU napravila novi projekat imas li kakvih internih vijesti o tome il ne znas sta je to haha ajde srbo u stalu igrat se sa svojim ljubimcima pazi da ih ne uprljas haha
srpski idiot. srpski charles manson: truni u tvorza do kraja bijednog zivota kretenu zločinački.