Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samotako... koprcaj se pick....!
Koji kreten sa mastom. Nije ni cudo sto nam je rat bio takav kakav je bio. Naj gore je to sto ce mu haski tribunal izaci u susret po mnogim pitanjima, samo da bi dokazao svoju nepristrasnost. Ma da ga stvarno oce ubiti u tom zatvoru. Za krvnika bi bila naj bolja kazna na svijetu. Iscekivati smrt svaki dan kad znas da je ne mozes izbjeci. Kao i njegove zrtve. Bar ga niko nece premlacivati svaki dan po 3 puta kreten jedan iskompleksirani.
mislim da bi trebao/la naglasiti da se shalish :D moze bezveze frka nastati ovdje haha;)
dusa slatka, bas mi ga nesto zao :( treba fakat skontat da se covjeku pomogne, evo stislo me oko srca sve :(( svi se urotili protiv njega
Ja se samo nadam, duboko se nadam, da Bog postoji
Dosadio je zlikovac sa svojim dogovorom sa Holbrukom.Pa nije Holbruka,obitelj,i zemlju njegovu ubijao. Pa sjećate se kad je Mladić srebreničanima obećavao da im se neće ništa desiti.Pa i nije samo im se ne zna za trag zlikovac četnički. Možda evropski Bin Laden hoće slobodu pa je traži na sve strane.Tako će on otezati i sudjenje,jer su mu u Ševeningenu bolji uslovi nego kad bude trebao po presudi u neki drugi EU zatvor.Zna kreten mala riječ za monstruma šta priča. A ona kurva od Sonje želi da upozna čaču kad je bio Dabić.Mogla bi bolje da upozna Maju i Milu kad su bile ljubavnice njenog oca zlikovca da joj pričaju kako im je bilo sa njim.A pošto se on piša u spavanju nešto drugačije od Abdića /sjećate li ga se / on se prilikom odnosa sa ženom pišao umjesto ejakulacije. Vidite li koje su psihički poremečene te osobe i sve vam je jasno šta takvi mogu da urade kao što su i radili. Eh jadovane jadovane ti bi da se slobodu,a šta bi sa onim malim bebama ???
pocelo je pocelo. zajebancija Karadzica nad citavim svijetom...
heh trazi sudiju iz slavenskih zemalja... hoces jednog sudiju iz BiH, recimo porijeklom iz Srebrenice? Valjda je za tebe sad Srebrenica \"slobodan svijet\". Eto sve predispozicije su ti prisutne za srebrenickog sudiju