Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko si bijedan i kukavica,zlocinac i fasista da necu vise nista drugo dodat na komentaru! BOSNA4EVER!
STA JE JADOVANE????OSTAO TI ALIJA DUZAN KRVAVE MARKE ZA KOJE SI MU PRODAVAO ORUZJE, IZDAJNICE, PA SAD PLACES... JESI LI TO ZABORAVIO SVOJU OMILJENU IZREKU: KO *EBE NARODU MATER KOJU SI IZREKAO PRED BILJOM I KOLJEVICEM KAD SU TI REKLI DA TI I MOMCILO NE PRODAJETE ORUZJE MUSLIMANIMA, STA CE NAROD MISLITI.. NEGO \"SMAKNISE\" KUKLJO, DA TE VISE NEMA I ONAKO SI U[PISAN KAO IZDAJICA I KUKAVICA U ISTORIJU SRBA..
dubre jedno ni pred sudom se ne stidi staj pocinio kao trazi dokumente o naoruzavanju znaci nismo se smjeli ni naoruzat trebali smo pustit da nas tako nenaoruzane lahko pokolju i pobiju.Nismo trebali ni ono malo puskica imat dubre jedno.Nije mu plan u potpunosti uspio pa mu muka.Svi smo mi trebali bit Srebrenica po njegov zelji.E iako su nas dosta pobili ali Muslimana nece nestat kao to je to bio zamislio.
MI BOSNJACI SMO U ISITINU KUKAVICE TAKO NAS TRETIRA SRPSKA JAVNOST DA NE GOVORIM DA SMO DEGENERICI STA SVE TRPIMO STA NAM SE RADI KOJI ZULUM SMO TRPILI I TRPICEMO DOK GOD BUDEMO SE IZVINJAVALI STO SMO ZIVI STO DUSMANIMA NIJE USPJELO ETNICKO CISCENJE ONI KOJI SU BRANILI NAS IDENTITET NASU DEDOVINU NJIMA SE STAVLJA KONOPAC OKO NJIHOVE NAPACENE GLAVE NASI PRECI SE PREVRCU U MEZARIMA NASI STARI BOSNJACI DOBRI BOSNJE DA NE KAZEM HRABRI JER ONI SU BILI HRABRI A UJEDNO I PONOSNI NJIH VISE NEMA BILO IH JE U OVOM SRPSKOM PIRU NAD BOSNJACKOM DUSOM I IDENTITETOM BOSNJA
jao smeća dokle ide nemogu da vjerujem al dzaba mu sve crknuce u zatvoru....
a sto ne dozvoljavate da ostavimo ovdje komentar???pa kukavica ubica civila je bio na celu koljaca srba sto se ne pokrije svojim sramom i zlom?!