Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tadica za predsjednika BiH! On jedini moze ds spasi Bosnu.
sramota ima bolji racunar nego ja a ne zna pisat a ne na internetu surfat.
Ovaj Micko neka legenda :) Btw, nemaju oni u Scheveningenu pristup Internetu. Taman im jos i to treba. Posto su Radovan i k ostali bili emotivno vezani za Omarsku i druge logore, predlazem gospodi u Haagu da im daju autenticne uslove.
ISKRENE CESTITKE PREDSEDNIKU TADICU I NJEGOVOJ VLADI .
Genocidni stocar je napokon dolijao .Lazni doktor Dabic ce sada moci komotno da leci neplodnost Krajisniku,Seselju ,Tuti..Samo stavi ruku iznad njihove zlocudne sperme,a ona se talasaaa.Nego,imate sada izvanrednu priliku da se pozabavite sa zlocudnim tumorom vase danasnje Bosne >Dodikom.Ajd uzdravlje Bosancerosi!!
Neka nas nekada posjeti, ali samo putem neta..... :) Neka nam neki vic isprica od svog kolege Šešelja, neka nam kaže ima li kakvi planova poslje smrti u sobi 3 sa 3
Krevet, kompjuter, hala, sve na jednom mjestu, ubilo se za Counter Strike igrace heheh
mater jebo dobra mu ova soba.
Hvala Allahu dragom!
ELHAMDULILLAH. Boze, daj nam sve dobro iz ovoga.