Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
silujem,koljem,i na kraju pijem krv bosnjacke djece,u ime krsta i slavne srbske crkve krv pijem,vladike ponosne CCCC samo fasizam srbe spasava
Karadzic je devedesetih \"isplivao\" zahvaljujuci \"tadasnjem budjenju\" islamske ideologije. U suprotnom,njega Srbi nikad ne bi podrzali! Jer je bitanga,izjelica. Nesto kao sto je bio Sloba. Jedino sto je Daba bio malo lukaviji,manipulator tudjim psihama. U principu,postenim Bosancima nije nista normalno imao da ponudi kao i njegov \"jaran\" Izetbegovic. Ali svako svoje \"go,v.a,nce\" hvali.
Ma nema tog papira na svijetu koji bi ti pomogao u tzv \"odbrani\"!Možeš samo uticati na to da li da te kolju u presudi ili vješaju ili muče ili siluju ili el stolica na niski napon pa da umireš 10-tak sati ili da to otruju!Po meni bi najbolje bilo ovo \"silovanje\" dok ne iskrvariš na smrt četničino neljudska!
S ratnim zlocincom madicem dva najveca terorista i genocidasa...karadzic i mladic srbija i genocidna tvorevina su sram civilnog drustva i ljudske vrste...teroristi i kukavice u svakom smislu.
Haski sude PRAVDE pokrij se svojim sramom kad nisi dao presudu najglavnijim ratnim zlocincima srbskim krvolocnim teroristima koji te ismijavaju i ponizavaju vec deset godina! BiH4EVER!
Kakav show od laznog sudjenja... cekali su da oboli pa su ga poslali na lijecenje u Haag, a Srbija je na konto njega dobila bezvizni...