Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek ti holandski vojnici daju imunitet...svakako qurcu ne vrijedi
Neka on malo vise popije urina i pojede govana lici kao budala.
@Desničar - to ti dodje islamska kultura?
Brane ................................ veceras kad legnes pomisli na Radovana ....
Ayaan Hirsi Ali - \"Nevjernica\", citat, strana 365. \"Bilo je vrlo zgodno za Poslanika to što mu je Alah susretljivo dao znak da uzme sebi ženu svojeg usvojenog sina Zayda. Takodje, dopustio je Poslaniku da oženi šestogodišnju kcer njegova prijatelja Abu Bakra te da konzumira taj brak kada je djevojcici, Aishi, bilo samo devet godina. Aishin opis prizora uistinu je patetican, igrala se na svojoj ljuljasci u vrtu kad ju je majka pozvala i stavila je u Poslanikovo pedeset i cetverogodišnje krilo.\" http://i36.tinypic.com/24pm6hj.jpg
Predlazem da ti svi nategnemo mamu jer je poznata ravaku i zato sto je rodila nakazu poput tebe.
Trazi imunitet, dobice .... da izbije oci sebi.
Puno je gamadi istih ostalo iza njega.
hahahah cuj trazi imunitet..haha ovaj bas budala ..
Dajte ga pred \"zene srebrenice\", neka mu one sude ! ! !
ma na kraju ce on umrijeti isto ko i onaj sto je umro ... nego ja bi to izveo pred narod pa neka mu narod sudi.. neka ga kamenuju..
@Brane imbecilu!
Brate Radovane HVALA za sve .Zivjeces vekovima u nasim srbskim srcima bez obzira sta ce se dogoditi u tom nazovi sudu americkom nelegalnom . Ko ne voli Dabic Rasu popusio kitu nasu.
Ovo mi je super, dosjetio se taman kad BiH ulazi u Vijeće sigurnosti.
Hahaha, samo ste ne zaplace moleci za \"imunitet\", taj veliki srpski junak.