Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@orao Kajco, vi treba da dignete spomenik Jadovanu KaradzicuI Milosevicu do neba, jer da su oni bili pravi srpski nacionalisti vas ne bi bilo ni na Balkanu, a ne u BiH. Medjutim oni su bili kriminalci, probisvjeti i izdajnici i pravili su biznis zajedno sa Alijom, Bakirom, harisom, Ganicijem, a bolio ih je mali djokica za srpstvom i srpskim naroom. A to sto ste se vi odbranili, okacite macku o rep, jer vi ste samo hrabri kada su u pitanju nevini starci, zene i djeca kao sto ste svoju hrabrost pokazali u drugom svjetskom ratu, kada ste napravili ISTINSKI GENOCID, i pobili skoro dva miliona srpskih civila... Srebrenica i ostala muslimanska stratista su farsa koja bi trebala da pokriju istiniti zlcin, najveci koji se desio ikada u istoriji Balkana, zlocin na Srbima, Jevrejima i Romima, u Drugom Svjetskom ratu, koji su pocinile fasisticke falange, sluge Hitlera, Hrvati i bosanski muslimani...
staj ovaj glupi karadzic mislio da se nenaoruzavamo nego da se njima prepustimo da nas pobiju kao sto je to djelimicno i uspjelo.da nije ono malo naseg oruzja bilo nebi ni nas bilo.a jest budala ispadne on se hoce da brani tim kako se mi nismo smjeli (naoruzavat)da se branimo.ko mu je kriv sto mu se san u potpunosti nije ostvario dubre jedno genocidno od cega je i RS postala genocidnom tvorevinom
Ovaj jado od zlocinca, slomi se \"nesto\" trazeci.......hehehe, a ovi se opet, slomise \"dostavljajuci\" mu......ma ne **be te niko, genocidu!
Bijedno blesavo blentavo brukom bahnuo bez bozjeg blagoslova bremenom buko i bolnim bolom bliso! BOSNA4EVER!
Mjesecima pisem ovdje TUZITE SRBIJU SVE ZRTVE pojedinacno,nadam se da se Bosnjo BUDI VRIJEME JE! Srbija krije ratne zlocince,dokumente,pljuje i dalje po zrvama i na kraju ce ispast ona bijela a mi zrtve ubice,siledzije,logorasi! Sta ste cekali do sada da tuzite srbiju i rs-ku,vrijeme koje je proslo nemoze ic u nazad. TUZI nije jos kasno,srbija to zna,TUZI! U ime svih zrtava i samog sebe TUZi! Logorasi,protjerani,izbe glice,majke Srebrenice i sve zrtve,jedna po jedna tuzba pa da VIDI SRBIJA STA JE USTVARI-JEDNA KRVOLOCNA BANDA DIVLJAKA! Cast pojedincima. BOSNA4EVER!
kakve veze ima to sa zlocinima koje je on naredio 92-95..??mogli su u tz doprijemiti i atomsku to ne igra nikakvu ulogu jer sam plan i zamisao ovog zlocinca su za osudu a plan je sproveden i sad je vrijeme placanja ceha.karadzic je ubleha koja je svesna da ce dobiti dozivotni zatvor i sad na sve nacine pokusava razvuci proces da bi izbjegao osudu prije zatvaranja suda u hagu. dabogda ga stigla svaka suza majki izgubljene djece!!
Pa dobro, ocekujmo onda da Radovan trazi i ko je slao hranu Bosnjacima, ko je slao ljekove, odjecu i ostalo sto je bilo potrebno za prezivljavanje genocida. Sutra sigurno stize pismo u centrale Crvenog Krsta u zapadnim zemljama, UN-u... U svakom slucaju, ovo je crnjak, dno-dna. E moj Radovane, a ne pitas se ko je slao granate na Sarajevo, Tuzlu, ko je slao koljace i etnicke cistace. Da smo tebe pitali ostalo bi nas samo 2% zivucih Bosnjackih glava. I na kraju, TERMA ti krvnicku...
Nekako mi se cini da bi ovima bilo bolje da Karadzica nisu hapsili, ima ovde svega i svacega, ovde su upetljane mnoge zemlje, ako uspije u svojim namjerama...
da je pravde tibi visio odavno a\'i ovako ces da trunes!!!!!!!!!
Haski sud su osnovali isti oni koji su sa Milosevicevim barbarima saucesnici u Genocidu, prema tome, sta od tog suda ocekivati?
E moj Rašo ti tek sad skonto da su nas Ameri naoružavali ali to ne umanjuje tvoju odgovornost za genocid i zločine!!! Sletalo je na Dubrave ne jedan već 101 avion, BH avijacija!!! Da je Tuzla pala, pala bi i BH, džaba ste se mučili oko Sarajeva!
Obicna farsa od sudjenja. I ovog monstruma ce spasiti od presude kao sto su spasili Milosevica i mnoge druge, samo kako istina ne bi izasla na vidjelo. Ni to im nije dovoljno vec su prikrivali i unistavali dokaze o ucescu Srbije u Genocidu i agresiji. Ko zna sta ce biti i sa preostalom dokumentacijom, vjerovatno ce i ona biti unistena \"nesretnim slucajem\".
Muslemzi ko vas sisa Russia and Serbia forever together
Pa kakvo samo licemjerjer od samog haga, koji treba da bude uzor pravde na ovom svijetu... Trazi se dostava informacija za Karadzicevu odbranu, a kada je bio slucaj BiH protic Srbije, ondu su se stavljali pecati na povjerljivu dokumentaciju iz Srbije sve u cilju umanjenja uloge iste u agresiji na BiH. Pa dokle vise ce se ovo tolerisati od vrha drzave... Gdje su nasi lobisti da pokrenu to pitanje? Sta se desava sa ambasadorima koji moraju zastiti drzavu? Gdje je \"pravni\" zastupnik pred sudom u Hagu, gosp. Softic koji nije bio u stanju da sagleda cjelu situaciju, nego sada moramo trpiti rezultate njegove nesposobnosti? Jos ce na kraju ispasti da se Srbija branila od BiH, koliko je samo oruzja prebaceno!!!! Svjestan sam sta se desava u nasoj drzavi, ali ovo je necuveno... Pa dokle vise ljudi ovako?