Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadovane, kukljo, kakav ponos i dostojanstvo. Ti da si imao ponosa i dostojanstva ne bi prodavao Alijinim fasistima citav rat cigare, alkohol, drogu, hranu oruzje, municiju, dok je narod za koji si ti rekao \"KO IM J*EBE MATER\" bio boj za opstanak... \"Smakni\" se kukljo...Iskoristi carapu ako nemas nista drugo jer za tvojom djecom i unucadima pljuvaju po Palama i vicu: Eno djece i unucadi od one kukavice i izdajnika Jadovana...
eee ovaj samo moze proci kod bosanski srba kao doktor ja neznam koje ovde lud jel onaj sto prica da nije kriv ili oni sto ga slusaju nesto ne valja mora da slusaoci imaju na usima nekakve slabe marke slusalice ili je sudski prevodilac mr milosevic
ja stvarno nisam nikog hitjeo ubiti vec sacuvati bosnjacki narod od zlocinca alije koji je prodo srebrenicu i probo hercegovinu ali mu nije uspijelo.neznam sto me ne volite pa on je kriv.
Čovjek stvarno nije sav , nek se breni neuračinljivošču, očito da je lud kakve mu sve nebuloze padaju napamet !
ja radim u korist srbije nema presude nema pravde ovo je haski cirkus u korist srbije.
ovako ce i Mile za koju godinicu tvrditi da nikad nista nije ukro i da se borio za multietnicku BiH zapravo hehehhe truni \"doktore\" nicija nije do zore...pa pa a ja odo sad kafu popiti i zapaliti, tuzan sto te nije u gasnu komoru odmah strpalo:)
Cuj 31. August. Zar nemoze to malo brze. I to tek mu pocinje sudjenje. On ce umrijeti dok ga osude.
Nije kriv?! Pa zbog cega non stop prica da ima sporazum sa Holbrooke, da se njemu nece suditi pred haskim sudom?! Ako ja nisam kriv, onda nebi ni tezio takvom sporazumu ili?!
evo odmah će da te puste, uz izvinjenje, naknadu troškova i orden... , a budale majko mila...