Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragana Vasiljkovica mrze samo zato sto je Srbin. Zasto su toliki Srbi izginuli ako su muslimani i hrvati bili tako posteni i dobri. Treba obavezno da se potrazi prava istina o njima ako traze prave kriminalce. Ali bez obzira rat je rat svi ginu niko nikoga nemazi. Politicari su krivi sto su izmislili rat i podelili oruzje a narod mora da se brani.
Komentar za Hrvata .Niste vi budalo protjerali Srbe nego su oni otisli sami da nebi zivili sa vama .A sto se tice Dragana mozete mu staviti soli pod rep kako se to kodnas kaze ono pjesnicki.
Gledaj mu tursku facu, izgleda kao Turčin, nije ni čudo što Srbijanci mrze Bošnjake!
@k1k1 Ma ocem reci sexaju...no slabo mi ide ovaj ingleski...
@k1k1 Probo sam jarane da ga poflautam efendiji cericu, a li kad sam zavuko ruku u njegove dimije nasao sam samo jelensku kozu te sam je poceo zvakati, a efendija se poceo derati ko jarac, te moradoh prestati.. Ni dan dan mi nije jasno STO SE NEKI LJUDI TOLIKO DERU KAD SE SAKSAJU....
Frago mi je zbog Krvata što se pojedoše od muke, a ovaj kapetan Dragan bez vbeze tip.
\"Nas klijent se odupirao progonu Hrvatsko-Ortodoksnog Pravoslavnog zivlja.Na zalost,nekoliko stotina hiljada ne Katolika je proterano. Sudac \"I understand,for that reason Croatia can\'t join EU\" \"thousands properties are illegally grabed\" You are free to go.
ARGENTINA I USA UTOCISTE ZA ZLOCINCE II SVJETSKOG RATA - AUSTRALIJA UTOCISTE ZA ZLOCINCE BALKANSKOG RATA.
pa on nije tražen zbog političkih stavova nego ratnih zločina....
@dk hahaha prolupala matora cetni*usa......tak ti je to kad te nitko ne j**e!
\"Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine, mogu samo da nas mrze, oni sto nas ne voleeeeeeeee\"!!! Imas mahanjeeeee!!!
marsssssss droljo cet*icka u 3pm! Sto vas BLIJESAK I OLUJA sve ne unisti, do i jednog geno***a!
pa bre ebo vas kengur,,jesam vam rekao da mi ga mozete samo fafati fa fa fa fa...
A zlocinacki brabonjak je onaj sto ti je promijenio naziv maternjeg jezika, znas vec koji.
tako je! ljuta trva na ljutu ranu!