Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Wall Street Journal navodi riječi Heather Gabbe iz Instituta Otvoreno društvo, koja smatra da zemljama bivše Jugoslavije treba \"ponuditi nešto opipljivije\", a ne samo mogućnost da postanu članice Unije. Jedino ako se to učini, nastavit će se napredak na području borbe protiv korupcije, ojačat će se političke institucije i prevladati međusobna sumnjičavost, kaže Heather Gabbe, koja smatra da se postupak učlanjivanja treba ubrzati. Ako to Unija učini, mogla bi si uštedjeti dosta neprilika u budućnosti, dodaje ova analitičarka. \" Ne pomazu NOVA LAZNA OBECANJA UZ POTRAZIVANJA VRLO OPIPILJIVIH USTUPAKA. Odustacemo od EU. Znate vi to dobro.
Naslov ovog teksta bi trebao biti \"cionisticke bljuvotine na racun Turske\" ili \"Bezobrazne lazi i iskrivljivanje cinjenica od strane WPa\" jer u ovom tekstu ponajmanje ima EUa i kandidata za EU, a mnogo vise lazi i bljuvotina kojima se pokusava oprati sramna akcija Cionisticko-Fasisticko-Teroristicke bande od prije par dana...
Da Bosna dobije sto milijardi to bi nasi politicari pokrali dok si reko\' keks nebi ti ni marke vidio.....
Ma dajte nam jedno 15 milijardi bespovratne pomoci, to je opipljivo sve ostalo je demagogija.
Jesi inteligentan ko da te magarac pravio, ne kontam sta je tebi jesi retard ili ??? Necu sebi mjesece doci kakve bljuvotine procita piglu monkey!
\'Vako plitku propagandu ne bi očekivao od cionističke mašinerije. Očito živci rade.
Pa treba im dati bezvizni rezim u Junu.. ne cek u Julu... Neee opet greska u novembru... Ali posto su u oktobru bili izbori onda im i ne treba bezvizni rezim. Dacemo im bezvizni za 4 godine :S Neki dan sam se uclanio u grupu na FB: Sta ce nam bezvizni rezim kad za Google Earth ne trebaju vize :D
\"kada je Sirija prije nekoliko godina bila umiješana u atentat na libanonskog premijera\" to su zaključci UN-ove komisije?
Ljudi, ne treba nam EU. Fakat, puno bi vise postigli ako bi toliko energije koju ulazemo u ulazak iskoristili npr. na jacanje nase privrede, poljoprivrede. Kad ojacamo dovoljno ulazak u EU ce biti razumljiva stvar. EU sucks!
Litar rakije i safeta pride !? Jel dosta za ulazak u EU?
Jel me to neko trazio ?
Bitno je da je \"drug\" Fridman napao Tursku zato što brani svoje državaljane. Pa somalijski pirati otmu brod bez žrtava a \"obučeni\" komandosi pobiju tolike ljude. I onda treba braniti izrael?
vazno je islamofobna, ksenofobna eu-o DA STE UKINULI VIZE NAZI SRBIJI I NJENIM KRVOLONIM RATNIM ZLOCINCIMA NA CELU SA RATKOM MLADICEM I DOBRICOM COSICEM! I DA RADITE SAMO DA SE TA NAZI SRBIJA UVUCE U VAS \" HRISCANSKI KLUB EU-E\"! LICEMJERNA I MANIPULATORSKA EU-O! KOJE CE TE JOS REFORME I USLOVE TRAZIT BIH-I! DA PODIJELU DRZAVNU IMOVINU NA ENTITET? NIKAD! A JOS JE VAZNIJE DA BIH-A NIJE NAPRAVILA GENOCID NAD JEVREJIMA I ROMIMA U 2-m svj RATU A TO SU POCINILE EU-A I SRBIJA! to govori koliko ste humani i pravedni, znamo dobro da vam je muka sto nisu uspjeli nazi srbi i nazi srbija da naprave totalni genocid bosnjaka muslimana, da bosnjak vise ne postoji! fujjjjj, eu-o i tovja rasisticka , genocidna i lazna demokracija i prava ljudi!!! VAZNO VAM JE DA SU NAZI SRPSKI RATNI ZLOCINCI, SILEDZIJE, KRIMINALCI I UBICE NA VISOKOM NIVOU KOJIH JE VISE STOTINA HILJADA PO SRBIJI -ISPUNILI SVE USLOVE ZA UKIDAJE VIZA! ZAKUKAT CE VASE MAJKE I KCERKE KAD TAD OD TE NAZI SRBIJE!
evo da cu im Ja svog mnogo je dobar za opipavanje