Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se vrlo jednostavno riješi $$$
Aboriđini su domaći narod u Australiji a ovaj prepisivač novinar ima problema sa svojim obrazovanjem.
Dobro pa je nije pitao sta drugo...
I ono sasvim normalno uzeti dijete od roditelja i dati hraniteljskoj porodici, a sve u cilju asimilacije...Koja kradja djece majko mila. Ne bih zivio u Kanadi, Svedskoj i Norveskoj bas iz tih razloga...Fina Bosna...
Imas na internetu pa istrazi, u Kanadi su tako oduzeli hiljade i hiljade djece, ali danas to ne rade. U današnje vrijeme nešto slično rade u Norveškoj.
Rođeni 1966. a nakon sedamdeset godina otkrili da su zamjenjeni. Ima li iko u redakciji klix-a da je završio dva razreda škole, ili je samo važna članska karta SDA, DF ili SDP-a?
1956
Mozda 1956 ali su napisati 1966
Tako su Kusturicu zamijenili sa Cedomoriom
Tako su i Fortu zamjenili sa Nikišićem