Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamioni kao oruzje postaju sve cesca taktika agenata spavaca koji obavljaju poslove za obavjestajne sluzbe zapadne evrope i SAD-a!
uh, religija mira opet napada. Prelijepo
vidim i tebe su napali
Gospodine Carlu Bildtu vi sa vasom spletkarskom i pokvarenom igrom ste zasluzili licno da zbog vas tu vasu zemlju sa VALJKOM gaze. Nije Bosna zaboravila vase herojstvo od 1992-1995!!!
Vrijedi procitati... Kako zloupotrebiti hardver i softver u obavjestajne svrhe... Prema podacima iznesenima od strane Vikiliksa u slucaju Vault 7, navodno je moguce preuzeti kontrolu cak i nad vozilima sa kompjuterom i zloupotrebiti ih... Tako da napad u Stokholmu moze biti pravi teroristicki napad, a mozda i novi false flag napad https://our.wikileaks.org/Vault_7
i to je zivot. Prime ga, daju mu drzavljanstvo i onda on pobije Svedjane....
OVO SA KAMIONOM SU DEFINITIVNO VIDJELI OD HRVATA IZ VITEZA, TO PRIJE NJIH NIJE BIO SLICAJ NIGDJE....ZNACI INSPIRACIJU CRPE OD CETNIKA I HRVATA
da bi saznali zašto je to tako i zašto teroristi bezočno ubijaju civile moramo se vratiti u palestinu sedamdesetih godina. teroristi su na početku uglavnom ciljali na vojsku i vojne ciljeve, međutim kako se obruč zatvorio vojska je bila nedodirljiva i kao meta su ostali samo civili. ukratko kukavice ubijaju civile jer su nemoćni da napadnu vojsku.
Sta je osim kamiona zajednicko svakom napadu?
jest, to im je najnobija furka
Mi njih avionom a oni nas kamionom
tomahavk sve cesca taktika terorista u arapskim zemljama