Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa se ti bavi nuklearnom energijom :-)
Propaganda nam porucuje da to sto se iz dana u dan otkriva prava h.i.t.l.e.r.o.v.s.k.a priroda c.i.o.n.i.s.t.i.c.k.o.g rezima i rezima koji ga podrzavaju, krive su njihove zrtve i strumfovi, a ne ti z.l.o.c.i.n.a.c.k.i rezimi cija je glavna profesija u.b.i.j.a.nj.e, piratstvo, otimanje i pljacka.
I Gebels bi bio ponosan na medije u sluzbi teroristickih rezima ciju nam propagandu podvaljuju.
Koga briga sta podvaljuju cionisticki mediji? Americko - britanski i cionisticki teroristi uz pomoc svojih vehabijskih sluga koji su okupirali Meku i Medinu otimaju ljude, cak i dok obavljaju svetu islamsku duznost. Nema mira za muslimane dok se Arabija ne oslobodi cionisticko-vehabijskog tumora. Duznost svakog muslimana je da tumor sjece u svakoj mogucoj prilici.
Skinuce ga i prepisati to CIA-i, a onda ga (kao C.ac.u, C.e.l.u., ili R.a.s.i.m.a.) proglasiti herojem... tako se to radi u _ i.s.l.a.m.s.k.o.m._ svijetu...
Ma kakvi... Kad su to koga Mossad i CIA oteli?