Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta kaze covic, je li bilo legitimno glasanje? sa 200 hiljada katolika hoce trecinu vlasti u BiH, nece da moze covke
Tacno se vidi manjak inteligencije kod milovanovic zorule! Svo vrijeme kampanje vrijedjao BIH i Bosance, dolazio 4-5 u hercegovinu, didvoravao se bisanskim hrvatima... I? Nista! Popusio frontalno od BIH hrvata! Mali, glupi, rosavi zorule!
Hoće da može, da je i 200! Kada ste heljpali da se potpiše Dayton, da ne možete više opstati, potpisali ste da vas HV i HVO vade iz go..na, koje ste dobrim dijelom sami nasrali...a činite to i sada Samo kad kažem da znam da moji preci tu žive od 1700 i neke...a to je što se zna...moja je cijela država, od ponosa što su ostali čvrsti na zulumu!
pa kakva su oni diaspora .nikad u hr nit su rođeni nit živili tamo.Ovo dvojno državljanstvo treba ukinuti.to je protuzakonito.
Više su u Hr. dijaspora iz BiH, čitavo stoljeće se Hrvati iz BiH iseljavaju u Hr! Mada je bilo i obrnutih migracija, još za vrijeme turaka.
autenticno pitanje: kako su glasali HDZ u bosni? :)
Izlaznost je sasvim realna broju stanovništva.
U komentarima dosta gluposti. Ovakvi rezultati izbora su za nijansu bolji od dolaska Milanovića u izvršnu vlast. Ne može pripadnik naroda koji je mlađi od nekih automobila koji prometuju ulicama drugima određivati tko su ,što su i kako da se osjećaju.
Ruku na srce i nema vise ko glasati .Coviceva politika
Pa gdje onih 200.000 glasača što je prikupio HDZ na prošlim izborima... Ko sve glasa i kako...
za koga ce drugog glasat uzp-ovci nego za uzp-hdz
Znaci oko 30 milja? Zavrsit cemo…
Pljuni Ustašhhu gdje god ga vidiš. 98% tih katolika plebiscitno 35 godina glasaju za ustašhke teroriste HDZ,Most, Domovinski Pokret Ljubu Česića Rojsa a bošnje nagovaraju da glasaju za Vojina Mijatovića i Peđu Kojivića i svoje glasove predaju Dodigu za četvrtog delegata. To ti nikad ne može biti prijatelj, komšija i sugrađanin.Mamaru im j....m klečavićarsko fašističku..
Za koga se UZP pokret glasati nego za HDZ ? Kamenjari. Ne odudaraju od vecine evropejaca i štovalaca cionistickih zlocina.
Za koga se UZP pokret glasati nego za HDZ ? Kamenjari. Ne odudaraju od vecine evropejaca i štovalaca cionistickih zlocina.
A sto ne bi juce slobodan dan, pitam za legitimnog
Ovako se glasa,za svoje,a ne kao bosnjaci na deset strana.Pa postadosmo manjina...
Znaci 30.000
Kad ce se vise shvatiti da su u BiH KATOLICI , A NE HRVATI .... i kako drzavljani jedne zemlje mogu glasati u drugoj zemlji .... dvojno drzavljanstvo je najveca glupost i proizvod rata .... pravi cirkus ...:(
Shvatice kad i i ovo 7% sto je ostalo ode iz BiH.
@352 ustasho Sandzak je oduvijek bio nas Bosanski teritorij a vi Bosanski katolici nemate nista s hrvatskom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)