Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam nepismen jebo me otac.
@asli ne trebam ti nista odgovarati, \'Arsen Dedic\' je rekao sve ono konkretno sto je jos falilo, a u direktnoj je vezi sa datim clankom. sorry, ipak nismo na forumu, a i tamo ima neki red ;)
@diskutant kako bi ti napisao ovu recenicu: \"nesuvislost i licemjerje susjedne nam zapadne civilizacije nema kraja \"
De ne provaljujte se sa komentarima \"glede zapada\". Arsenik u zemlji pa samim timi u vodi nam nije donio \"zapad niti medjunarodna zajednica\" vec majka priroda. Voda iz punara i tzv. podzemne vode dolaze u dodir sa arsenikom iz priode. Vodovodne instalacije sa metalnim (zeljeznim) cijevima povecavaju mogucnost trovanja arsenikom jer se arsenik veze za zeljezni oksid odnosno \"rdju\" koja nastaje vremenom u cijevima. Zato je nama \"medjunarodna zajednica\" ugradila plasticne cijevi i mirna Bosna.
@asli i u Bangladesu je sve manje nepismenih, pa neki problemi ostaju ;)
@asli, je, je, nidje debila ko na zapadu :D ;)
nesuvislost i licemjerje susjedne nam zapadne civilizacije nema kraja
dobro sa-x, sta je cilj prenosenja ovog teksta, na ciji original nemamo link? Nekome manje opreznom, ovaj tekst pocev od naslova, moze dati samo jos jedan razlog da mrzi zapad. U UN-u je 50tih i 60tih godina bilo organizirano jos projekata u najboljoj namjeri, za koje je trebao prvo neko dati novac (a daje ga ko ima), a koji su dozivjeli katastrofu zbog lose organizacije, neznanja, brzopletosti i korupcije. UN kao organizacija su bile te koje su muku mucile sa ovim problemima. Dnas i zapad placa te greske, jer kad kupis T-majicu \'Made in Bangladesh\', ostaje ti da razmisljas kako je proizvedena, obojena....
cekajte Pipu da ovo prokomentarise
Ti iz UN su dobri samo u sexu, a mozes zaradit i koju konzervu.
Otrovni polumetal
tesko svakom onom koga pomazu \"giganti\" tipa EU,UN i slicni,vazno je doc slikat se sa tom sirotinjom kad im kofol ko pomazu,a kad obole pa i onako su sirotinja...tako to oni gledaju \"sirotinjo i Bogu si teska\"-zalosno
Nije ni kod nas nista bolje. Sve nove vodovode u BIH je financirao zapad, a mislite da je ko provjeravao od kakvog su materijala cijevi. Jest al na K.U.R.C.U.
A sta je arsen?