Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko procita citav ovaj text, svaka cast :)
kao da su google translate angazovali za strucnog prevodioca
Ma OK, razumijem te. A pogotovo razumijem ove koji prevode. Ja to radim, nije jedostavno. Ali ovdje je duzina teksta u pitanju, cini mi se. Samo pojedini osporavaju trud prevodioca, ostale kritike su upucene sax-u. Peace again! :-)
ma ebo tune...rio mare je zakon
Ma dobro možda samo malo i ja pametovao. Ali ide mi na živce kad se neko potrudi i onda ljudi počnu da omoložavaju taj trud bez razloga.
Ne bih da te prozivam, ali mi se ucinilo da si i ti u svom postu pametovao. Ako mislis da nisi, postujem.. PeaCe!
Neka se svako nasao da pametuje. Ko god da je ovo preveo potrudio se i izgubio najmanje dva sata na prevod. Bolje ovo da smo pročitali nego tamo neku \"vijest\" kako je Paris Hilton prdnula. Da se razumijemo i ja sam samo mozda trecinu teksta procitao ali poentu teksta sam skontao, jer ovako forsiranim industrijalizovanim izlovom docemo na rub propasti ako nismo i već došli. Sve je dobro sada ali kad počnu neštašice hrane prvi ćemo mi biti na tapeti a ne tamo neka Amerika ili Britanija.
Pa ovo je duze i od mene
Ma jok ba to muslimani unistavaju prirodu,kriscani koji vladaju Evropom su fini,ma nebi oni mrava zgazili aaaa pa kako da oni ugroze neku vrstu zivotinja kad su tako fini i paze na prirodu sa HUMANIZMOM KRISCANSKIM,MA NISU TO ONI TO MUSLIMANI UNISTAVAJU SVE,SAMO SU MUSLIMANI LOSI,MA GDJE CE TO URADITI FINA KRISCANSKA EVROPA I FRANCUSKA KOLIJEVKA KRISCANSTVA OD DAVNINA IMA FINI BONTON KRISCANSKI KOJI UNIOSTAVA SVE SVOJIM HUMANIZMOM PA I RIBE U MORIMA.
Nebitno sto je copy paste. Ovakve clanke trebat objavljivati, a ne neke nebuloze.
samo sto su tune na ovoj slici u mrezi - zutoperajne tune...al nema veze
Copy/Paste??? Mogli ste neki veci text nabacit...jbt,ja sam samo slike pregledao....
\"Ne znamo koliko znamo, tako da čak ne možemo odrediti ni granice neodređenosti\", kaže Justin Cooke, matematičar kojeg je angažirao WWF da procijeni veličinu fonda. brao prevodioče!
copy/paste po zivot !!!
Ala ste se raspisali, procitao prvu trecinu i dosta :) Imaju dvije opcije, ili idete u ozbiljne strucne portale ili ste nasli neki novi portal sa kojeg prepisujete :))