Bacali Molotovljeve koktele
43
Kairo: Demonstranti napali predsjedničku palaču
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanjam dan kada će nešto slično biti kod nas i kada će se ovaj naš narod probuditi da POGNJAVIMO ovu bagru. Sa puno više morala bih se rokao protiv ovih iz vlade nego što sam se rokao protiv četnika !!!
@ampak J.e.b.e.m. ti djecu od u pelenama krstašku!
Ovo rade plaćenici koje plaćaju moćnici iz prošlog režima da bi poljuljali demokratsku vladu, provjerena iformacija iz Kaira, tamo to svi znaju.
Ne daj se Mursi! Bosna i Bosnjaci su uz tebe!
@zayebant Ko o čemu, genocidaš, agresor, u.b.i.c.a, silovatelj, progonitelj, o nasilništvu...LoL!!!
Ako je revolucija ja sam prvi za, al prvo krenuti od SAD kolijevke izrabljivanja radnika i svih slojeva stanovništa, gdje su ljudi obezglavljeni, ispranih mozgova, zaglupljeni Holywoodom i cenzuriranim informacijama sa TV-a. Samo što bi u SAD-u ovakve "revolucionare" istog časa proglasili teroristima, a neke bi progutao mrak, a mainstream mediji bi ih ocrnili kao najveće svjetsko zlo. Kad neko napadne pentagon automatski je TERORISTA, a kad napadne demokratski izabranu vlast u Egiptu onda je REVOLUCIONAR i primjer drugima.
sljedbenici onog psihopate, ubojice i peedoofila maymunhameda, jednostavno ne mogu bez krvi,...makar i najrodjenijih. odakle li samo crpe te svoje mudrosti? da pogadjamo?
Ovo je samo rulja divljaka kojima niko ne može ugoditi. Treba njima ponovo jedan Mubarak... Hoće gospoda u najkraćem roku da jedu zlatnim kašikama. Lopatu u ruke i radi! Bolje ne zaslužuju!!!!
ebo petak kada ga provodim sam bez cure i para i gledam uyivo belaje u Egiptu :(
Revolucija je počela !!! Bolje grob, nego rob !!! Bolje rat, nego pakt !!! Smrt Mursiju i svim fašistama !!! Živjeo komunizam !!! Živjela crvena revolucija !!!
J-e.b.o bi im ja nanu ulicarsku. Bagra, besposlicarska. Njima nije dobar ni rodjeni babo. Gledao sam ih neki dan uzivo na Al Jaziri, pravi sljam ulicarski.
Evo stranice za nas ljenčine koji cijeli dan provodimo pred kompjuterom - ovdje možete zaraditi 1 cent za svaku reklamu koju pogledate. Stranica je besplatna, ovdje se možete registrirati: http://www.clixsense.com/?4986151
Dok su prijasnji revolucioneri i demonstranti ruseci Mubaraka bili napadani od diktatorove policije i vojske ...ovi banditi i kriminalci ruseci demokratskog izabranog presjednika Mursija napadaju drsko policiju i vojsku, urede muslimanke brace i parlament i pljackaju butike .. Banda antitrevolcionarska sve to treba u corku !" .. Njezan si ti previse Mursi ....
ovako se bori protiv uvodjenja Serijata !!!! bravo decki !
Ovaj mursi je wannabe titic ali usput vjerski sm.rad krezavi koji nikad nije oprao zube.
Naprijed drugovi !! Dize se istok i zapad,budi se sjever i jug. Bolje grob nego rob !! Borite se ,do zadnje kapi krvi ,bolje casno poginuti nego biti rob hodza i begova kao hude Bosnje !!