Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pobjte pogan baljisku. hvala vam
PIPO LIVES LONG LIVE PIPO THE FANATIC
Pipo je mrtav!
amerikanci donijeli demokratiju
Jedan od tajnih dokumenata FBI-ja, koji je objavljen u WikiLeaks-u, navodi da se Evropljani i Amerikanci nakon pada njihove podrske ratovima u Afganistanu i Iraku moraju reanimirati ovakvim \"novostima\". Najljepse/-suptilnije to pokazuje prva strana TIME magazina, na kojoj je prikazana zena kojoj je odjecen nos i naslov \"Ovo ce se desavati ako napustimo\"
Ne moraju nas ni voljeti, nabijem ih... Prekratke hlace i bradu do koljena neka ostave, za planine Afganistana...
@Valens Degeneriku,nisu Amerikanci stvorili rat između tamošnjih sekti.Oni se sami biju i podmeću bombe.Šta ćeš,suniti i šiiti se ne vole,a evo koliko vidim i ove vehabije baš ne vole ovdašnje musliće......(hihi)
Calamity Jane :D Pitam se da li bi bilo potrebe za ovim dvocjevkama da nije bilo američke invazije...?
SVAKA CAST...