Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dezuraju Rusi, Grci i ostali olos ispred banaka ko lesinari i cekaju da se otvore kako bi pokupili novac od kriminala i utaje poreza koji su tu pohranili. Ima li gdje srpske majke Cece Raznjatovic? Ona i njen novac su rado vidjeni gosti u tim bankama. A Mile Djukanovica? Miroslava Miskovica?
Mars magarac jedan... Pogledaj nepismeni kartu atlasa pa vidi gdje je Cipar .. Budi zadovoljan i za taj juzni Cipar sto su vam Turci ostavili !" .. Nije ti Cipar Folkanska ostrva !"
Nema Južnog Kipra! Postoji sam nezavisna država Republika Kipar i paradržava na sjeveru.. Ovo je isto kao kada bi neko napisao bivša BiH..P*izdili bi, a ovo odobravate- dvoličnjaci. J*ebla vas Anadolija u usta...