Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
želim ukrajinskom narodu sve najbolje i ne bih volio ni da su pod čizmom zapadne kolonijalne nato imperije, ali ni pod čizmom rusije. bojim se da će morati birati čizmu jer su razjedinjeni i ekonomski nejaki da sami opstanu.
kako ce sada ostati bez istoka. Ima da im rusija uzme dijelove zemlje u kojim rusi zive ko sto su i gruziji oduzeli. Nece se ovo tek tako zavrsit
Ja bi da udju u NATO kao cjelovita drzava. NATO se bar pridrzava zakona, i bombarduje beograd, sto je sasvim civilizovan nacin ponasanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pocijepo bih ovu juliju ko poziv za vojsku
Kuja ukrajinska, opljackala je svoj narod, obicni zapadnjacki isprdak, *** je otac
i opet sve protiv naroda :S
Uso bi u nju ko Torres u Ofsajd.
Kurva droljava, pokrala svoj narod, za intertese stranih kapitalista
malo je reci koji je ova kuja lopov familija njena i drugovi su je se odrekli
kukala vam majka ako vam ova počne opet oponašati funkcije
Ona jeste pokrala poneku milijardicu dolara od ukrajinskog naroda, ali lijepo, evropski i demokratski. Nije ona obican lopov pa da bude u zatvoru. Ona je evropski lopov i treba da bude premijer.
Ti bi povjerovao i u svemirce da to dolazi od istocnjackih nedemokratskih tirana. Ona je u zatvoru jer je bila smetnja. Plain and simple.
Zato nam je nasa demokratija i sloboda dala, da nam sve bude "plain and simple". Za proste ljude, prosta objasnjenja. Zasto koristiti razum, kad ti mediji sve fino objasne? Oslobodimo ovu zenu sto je preko noci postala milijarder, jer ona se bori za evropske vrijednosti. Ona je smetnja mracnim, istocnjackim nedemokratskim silama.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bilo kuda frizura svuda