Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@qlface onda to ne vazi za srbe jer oni imaju sve turske gene :P
\"Većina srbendi danas su porijeklom turska k0pila.d\" Pa ako je ova tvoja teorija, Fattmire, tacna, U KOJU KATEGORIJU TI TEK SPADAS, JER SI I TI SRPSKI ISPRDAK, moj Fatmire...E cuj mu imena?? FATMIR.... Da je kojim slucajem ovo moje ime IZVRSIO BIH SAMOUBOJSTVO I TO IZ ZASJEDE....HAHHHA CUJ FATMIR....Ne ide to skupa sa INTELIGENCIJOM, moj jarane.....
oprostite mi molim vas nestalo mi je tabletica pa je moja retardacija izasla na svjetlost dana
ja sam mali majmun koji ga pusi crncima
50 joj godina a p*c*a i po
Većina srbendi danas su porijeklom turska k0pila.d.
o djesi tenkreasu retarderski neciste krvi kojoj se ne zna ni otac ni mati :)
oo djesi srpsko tursko kopile
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bošnjo nikada neće biti pametniji od Julije Timošenko. Manje turskih gena znači veću pripadnost inteligentnoj slavenskoj rasi.
a da je ja pregledam u slobodnom stilu :P