Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitam majstore...sada nastavi sa radom, izgubio si dosta vremena.....
masonska posla ... namjestaljke i tako to ... ovaj lik donosi smrt illuminatima (Y) trebalo bi ga podrzavat
Sad pišeš jedno, sad drugo... dump! -.-
Lupas gluposti 6000km je do kine, a i nije na slobodi. Jos uvek treba da mu odlucuju o predaji svedkoj. To nije slobda momak. To je sudjenje jos uvjek.
Nije pušten... ali ne mora u zatvor... čeka se potpisivanje papira od strane ljudi koji daju za jamčevinu... http://wikileaksrilanka.blogspot.com/
jeste pusten, ali ima restrikcije, to jest u cilju da od jednom se ne nadje negdje 6000 kilometara daleko od suda
Nije još pušten... -.- joj koja dezinformacija...
Uhapsen u Engleskoj a kaucija za pustanje u dolarima???? Niste samo naglasili kojim dolarimaamerickim,i kanadskim, ili australijskim. Zapita te li se vi kvazi novinari ikad ista ili vas bas briga o tome kakve informacije prenosite. Treba nekad i svoju glavu upotrijebiti.
smestise covjeku samo tako..:D.D..
Pustio bi ga i ja da mi da 300k $.
Jel mu Sanela Jankins platila kauciju????
Ovo je lazna informacija. Nije pusten na slobodu, nego je pusten da kod kuce ceka odluku engleskog suda hoceli ga poslati u svedsku da mu se tamo sudi za optuzbe silovanja. (takozvani kucni pritvor) Mora se covek javljati u policisku stanicu dva puta dnevno i mora da bude od 10 do 2 i celu noc kod kuce.
video julian assange izlazi iz kazamata http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0
Hem je chunali, hem je hrabar! Rodila majka junaka i za.gondz.iju! AFERIM!
Sta li bi mu Tito partija uradio :D hahahaha, nebi niko za njega ni pitao, strijeljali bi ga i nebi bile vijesti sirom svijeta.