Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce Izraelci reci kako je Jamajka inace stara antisemitska drzava sa tradicijom!
bravo za Jamajku 👏👏👏👏👏 🇧🇦❤️🇵🇸❤️🇯🇲
hahahahahaha
Normalno. Majka Jamajka.
Iako za to ova generacija Palestinaca nije kriva, treba znati da su Palestinci od 1946. i masovnog useljavanja Židova u Palestinu prodavali zemlju istima. Smijali su im se što daju velike novce za pustoš i pustinju. Nakon 20 godina shvatili su da su gruntovno na Židove prebacili više od pola Palestine. Danas a i nakon toga ispaštaju generacije Palestinaca. Naravno, to ne opravdava genocid koji danas čine cionisti.
I Bošnjaci kupuju po Hrvatskoj obali kuće i stanove i da li znači da hrvatska obala jednog dana može se pripojiti Bosni? Tako gruntovno.
Kome bolan prodavali?! Jesil cuo za Nakbu?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako međunnarodna zajednica ne prizna palestinu gdje razmisljaju da zivi 4 do 5 miliona palestinaca??? U drzavi izrael zajedno sigurno je nemoguce posle toliko pobijene njihove djece. Tu bi vajecno bilo krvnih osveta i nemira unutar te tkz. drzave.
Dao je onaj britanski klempo ideju da se Palestinci koji traže azil smjeste u Ruandu, možeš mislit.
👏 Državnost mijenja situaciju za napaćeni narod u tom dijelu svijeta.
Palestincima su cionisti terorom oteli Palestinu
tzv Izraela je najveće zlo današnjice
tako je, nakon barbadosa jamajke jos honduras paragvaj i Bruneji
Sve države koje su kroz historiju na sličan način bile klepane po ušima od strane kolonizatora.