Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....udri, teroriste !!!!!!
Ma samo rokaj po budalama !!!
jordanski murtedi i munafici pod kontrolom anglocionistickih lihvara cine veliki haram i nepravdu prema muslimanima ali Allah sve vidi ! ipak, Hilafet ne mogu unistiti nikada vise !
Jordanu svaka cast tako treba,musliman sam al prije svega covjek i ubijanje ne odobravam. a sto klix kaze Amerikanci napadaju,oni napadaju kuraacc moj,ja jos nista nisam cuo da su oni napali te teroriste.
Ma oni su sve ovo icenirali,gledao sam na paralelama kod Marica da su oni napravili ovu oegabizaciju al kad se ojacala odkantali Amere i krenuli protiv njih.
Zasto je ilustracija srbijanski Mig 29?
Ubijati i sakatiti iz zraka je najveci kukavicluk.Pilot je dobio zasluzeno.
Rokaj, ne stedi municiju.
Samo rokaj,kad nestane municije zagrabi govana pa bacaj mater im blentavu...
..preleti i preko nas , ima kampova !!!
..a ima i isil brabonjaka!!!
volim rakiju , bijeli luk i slaninu !!!
E , mislim da se ozbiljno nazire kraj ove tzv. "države" ... Gdje li misle ove naivčine što udobne sećije G. Maoče zamijeniše za pijesak Iraka i Sirije.... Predlažem da im se već sad formira brojan " Odbor za doček " ..! ! !